حسین سنجرانی در گفتگو با خبرنگار نسیم سرخس، با اشاره به زیرسازی و جدول گذاری در روستاها گفت: برای زیرسازی و جدول گذاری در روستاها یک نگاه ترکیبی تلفیقی و عدالت محورانه داریم.
فرماندار سرخس با بیان اینکه روستاهای چاله زرد و قوش سربوزی از روستاهای سنی نشین است، گفت: در بخش مرکزی شهرستان سرخس امسال به روستای چاله زرد ۲۳۵ میلیون تومان، روستای قوش سربوزی ۲۴۰ میلیون تومان، روستای سنگر ۳۳۰ میلیون تومان، روستای نوبنیاد ۲۴۰ میلیون تومان، روستای سنگر ۳۳۰ میلیون تومان و روستای نوبنیاد ۲۴۰ میلیون تومان برای زیرسازی و آسفالت اعتبار تخصیص داده شده است.
سنجرانی افزود: برای روستای تپه میراحمد که روستایی تلفیقی از برادران تشیع و تسنن است نیز اعتباری بالغ بر ۳۴۳ میلیون تومان درنظر گرفته شده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: برای پیاده روسازی و جدول گذاری این مناطق روستایی در مجموع حدود یک میلیارد و ۸۹۸ میلیون تومان اعتبار هزینه شده است.
انتهای پیام/
ali
تاریخ : ۸ - شهریور - ۱۳۹۴خب اول که نوبنیاد رو دو بار تکرار کردی مگه طبق مذهب روستایی ها بهشون اعتبار برای آبادانی روستا میدن …چرا اعتباری برای گنبدلی که مرکز دهستان خانگیران هست تعلق نگرفته؟؟
ali
تاریخ : ۸ - شهریور - ۱۳۹۴اینا که نوشتید بجز سنگر و نوبنیاد که دوبار تکرار کردید جمعا میشه میشه یک ملیارد و سیصدو هشتاد و هشت ملیون تومن خب بقیش کجا رفته
510 ملیون تومن دیگه ..
فیروز علمیرزایی بوشاد
تاریخ : ۱۱ - شهریور - ۱۳۹۴با سلام صلوات بر محمد و ال محمد. روستای اسلام قلعه که درنهایت از چندین سال انتظاراسفالت مسیرهای اصلی. الان در شرف اماده سازی میباشد. کارهای از قبیل جدول گذاری شن. و … انجام شده از مسئولین محترم تقاضا میشود.بازدیدی داشته باشند واجرکم عندا..
محمد
تاریخ : ۱۵ - شهریور - ۱۳۹۴با سلام وتشکر از مسئولین محترم
چه فایده وقتی برای مردم اطلاع رسانی نشده وفقط شورا ها از این بودجه خبر دارند و کسی هم از انها سوال نمی کند که چرا این پول تو حساب است و خرج نمی کنند
غلامرضا
تاریخ : ۲۳ - بهمن - ۱۳۹۵باسلام احترام خدمت مسؤلیین شهرستان سرخس .روستای اسلام قلعه با وجود کال در وسط روستا که در فصل زمستان وبهار با وجود سیلابی شدن خانه های مردم در خطر هست .با وجود اینکه بارها به مسولین نامه نگاری شده و چند بار هم نماینده محترم شهرستان از نزدیک نشان داده شده اما دریغ از انجام کاری .دیوار ساحلی چقدر بودجه لازم داره.چرا وقتی اتفاقی که می افتدد.تمام مسولیین با حضور در محل با ابراز همدردی با مردم وعده وعید داده میشه ودر کمترین زمان به مشکل مردم رسیدگی میشه.چرا تا وقتی مشکلی پیش نیامده .فکری نمی کنند.نوشدارو بعد از مرگ سهراب چه فایده ای داره.
باتشکر غلامرضا علیمیرزایی