حسن گودرزی در گفتگو با خبرنگار نسیم سرخس، گفت: دوره آموزشی تغذیه در بحران، با حضور ۳۵ نفر از امدادگران خواهر به صورت کلاسهای تئوری وکارگاهی بهمدت سه روز در محل جمعیت هلال احمر شهرستان برگزار شد.
رئیس جمعیت هلال احمر سرخس افزود: تغذیه در حوادث و سوانح، شرح وظایف امدادگر، بهداشت آب و نگهداری آب سالم، آشنایی با جیره غذایی، نگهداری وبهداشت مواد غذایی، بهداشت و تغذیه گروه های آسیب پذیر، استانداردهای جهانی بهداشت و تغذیه از جمله سرفصل های آموزشی این دوره تخصصی است.
وی اظهار داشت: با توجه به حادثه خیز و زلزله خیز بودن کشور، برگزاری دوره های تخصصی در هر موضوع، آمادگی و توان و مهارت نجاتگران را ارتقا داده که در زمان حوادث غیرمترقبه خدمات رسانی به آسیب دیدگان با سهولت انجام می شود.
گودرزی حضور امدادگران و نجاتگران را در تمامی صحنه ها ضروری دانست و ابراز امیدواری کرد، دورههای تخصصی بیشتری برای ارتقای توان علمی و عملیاتی نیروهای امدادی این جمعیت برگزار شود.
انتهای پیام/