به گزارش نسیم سرخس، جمعی از مطالبهگران سرخس با ارسال پیامی به این رسانه اعلام کردند: به اطلاع مسئولان محترم میرسانیم که اخیراً برای تعدادی از کارگران همشهری ما در راهآهن مشکلی پیش آمده است
راهآهن بهجای افزایش حقوق، درصدد کاهش محسوس حقوق رانندگان خودروهای سواری داخلی راهآهن است. پس از اعتراض این عزیزان به این اقدام، دستور اخراج آنها صادر شده است.
تیم مطالبهگر ضمن حمایت از این برادران راننده، امیدوار است که مسئولان راهآهن پاسخ قانعکنندهای برای این موضوع داشته باشند
در این راستا، درخواستهای زیر را مطرح میکنیم:
۱. دلیل کاهش حقوق چیست؟
۲. دلیل عدم تبدیل وضعیت این گروه پس از ۱۵ سال چیست؟
۳- چرا جواب هر اعتراضی باید اخراج باشد؟ آیا سودی از نبود این رانندگان به راهآهن میرسد؟
ما منتظر اقدام فوری از طرف نماینده مردم سرخس در مجلس، مدافع قشر کارگر شهرستان، فرماندار پرتلاش و زحمتکش شهرستان، امام جمعه گرامی و دلسوز شهرستان، ریاست دادگستری و دادستان شهرستان بهعنوان یاور کارگران و فرماندهی سپاه ناحیه سرخس هستیم.
این یک مطالبه قانونی و خواست عمومی است.
پایگاه خبری نسیم سرخس با توجه به رسالت رسانهای خود، این مطالبه را در این رسانه منتشر و منتظر جوابیه مسئولان راهآهن سرخس به این مطالبه عمومی است.
انتهای خبر/
- نویسنده : احسان بابائی