به گزارش خبرنگار نسیم سرخس، اجتماع بزرگ مردم انقلابی سرخس در پی شهادت سید حسن نصرالله و محکومیت جنایات رژیم موقت صهیونیستی امروز در مسجد امام رضا علیهالسلام این شهرستان برگزار شد.
- نویسنده : احسان بابائی
به گزارش خبرنگار نسیم سرخس، اجتماع بزرگ مردم انقلابی سرخس در پی شهادت سید حسن نصرالله و محکومیت جنایات رژیم موقت صهیونیستی امروز در مسجد امام رضا علیهالسلام این شهرستان برگزار شد.
فرماندار سرخس از توزیع ۳۰ تن آرد مازاد در سطح نانواییهای شهرستان سرخس با هدف تامین پایدار نان در این شهرستان خبر داد.
امام جمعه سرخس گفت: خونهای به ناحق ریخته شده فرماندهان، دانشمندان و مردم بیگناه چنان وحدتی، همصدایی عظیم و انسجام فراجناحی در میان ملت ما ایجاد کرده است که انشاءالله کلید فتح مسجدالاقصی و نابودی رژیم صهیونیستی خواهد شد.
راهپیمایی خودجوش جمعه خشم و نصر با حضور حماسی مردم انقلابی شهرستان مرزی سرخس برگزار شد.
فرماندار شهرستان سرخس ضمن بازدید میدانی از بازار و انبارهای مواد غذایی این شهرستان گفت: وضعیت تأمین کالاهای اساسی در شهرستان سرخس مطلوب است.
فرماندار سرخس گفت: دود مشاهده شده در محدوده گمرک سرخس در حوزه سرزمینی کشور همسایه بوده و ناشی از آتشزدن علفهای هرز و علفزارها در اراضی کشور ترکمنستان است.
فرماندار سرخس گفت: دومین جایگاه سوخت سیانجی شهرستان سرخس با هدف افزایش ظرفیت خدماترسانی به بهرهبرداری رسید.
مردم انقلابی شهرستان مرزی سرخس، امشب در اجتماع بزرگ حیدریون با فریاد حیدر حیدر و خیبر خیبر یا صهیون علیه رژیم موقت صهیونیستی رجزخوانی کردند.
امام جمعه اهل سنت سرخس گفت: حمله رژیم موقت صهیونیستی که با پشتیبانی آمریکا انجام شد، نتیجه خطای محاسباتی دشمنان بود و ملت ایران همچون دوران دفاع مقدس، در برابر هرگونه تجاوز ایستادگی خواهد کرد و پاسخ پشیمانکنندهای به متجاوزان خواهد داد.
امام جمعه موقت سرخس گفت: رژیم صهیونی با ترور زنان، کودکان، دانشمندان و فرماندهان ارشد نظامی ما خود را به نابودی نزدیکتر کرد.
مردم ولایتمدار و انقلابی شهرستان سرخس همزمان با سراسر کشور پس از اقامه نماز جمعه با حضور گسترده در راهپیمایی، ضمن محکومیت جنایت ددمنشانه رژیم کودککش صهیونیستی خواستار پاسخ قاطع و انتقام سخت از این رژیم سفاک شدند.
مدیرعامل پالایشگاه گاز سرخس گفت: برای نخستین بار، توربین گازی ساخت داخل در تأسیسات ذخیره سازی گاز شوریجه در منطقه عملیاتی خانگیران سرخس نصب، راهاندازی و وارد مدار شد که گامی مؤثر در مسیر خودکفایی صنعت گاز کشور است.
امام جمعه سرخس با بیانی قاطع، تذکری خیرخواهانه به مجموعه پلیسراه این شهرستان داد و گفت: اینکه برخورد با مردم، بهویژه در نقاطی که گاه قانون با کاستی زیرساختها همراه میشود، نباید با بیمهری و قضاوتهای ناعادلانه آمیخته شود.
با هدف بررسی و توسعه موضوعات مربوط به نصب پنلهای خورشیدی، نشست مهم فرماندار و رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان سرخس با مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان خراسان رضوی برگزار شد.
فرماندار سرخس گفت: در راستای توسعه روستایی، ۱۰۰ میلیارد تومان از محل مالیات بر ارزش افزوده به حساب دهیاریهای شهرستان سرخس واریز شد که این اعتبار قطعاً نقش مهمی در بهبود زیرساختهای محلی دارد.
دقایقی قبل در پی برخورد یک دستگاه خودرو پژو با ستون برق در بلوار امام جواد (ع) شهر سرخس، سه نفر سرنشین خودرو جان باختند.
امام خمینی (ره) با رهبری شجاعانه خود، نظام سلطنتی وابسته را برچید و مسیر استقلال و مقابله با استکبار را برای ایران و ملتهای آزادیخواه جهان هموار کرد.
دهیار روستای آبدراز شهرستان سرخس به موضوع کم آبی این روستا اشاره کرد و گفت: بدترین شرایط آبی در روستاهای سرخس حاکم بر روستای آبدراز است.
در ادامه به معرفی شهید مدافع وطن شهید سیفینژاد میپردازیم.
شهرستان مرزی سرخس با طبیعت بکر و زیبا، آثار ارزشمند تاریخی و فرهنگی و شکوه معماریهای خاص و ویژه در بناهای تاریخی همچون آرامگاه بابالقمان و رباط شرف، آماده پذیرایی از مسافران در ایام نوروز 1401 است.
بعد از حدود ۲۱ روز از آخرین هجوم ریزگردها به سرخس، امروز دوباره آسمان این شهرستان به تسخیر ریزگردها درآمد.
بعد از انتشار خبر تعطیلی پروژه سد شوریجه و رفتن کارگران به مرخصی بدون حقوق، این بار از تعطیلی پروژه جاده سرخس- مشهد خبر میرسد.
پس از برگزاری موفق رقابتهای کشتی آلیش آزاد قهرمانی کشور در شهرستان پهلوان پرور و کشتی دوست سرخس، حالا پیگیریها برای میزبانی رقابتهای کشتی آلیش قهرمانی آسیا در این شهرستان به جریان افتاده است.
پس از گذشت حدود 10 ماه از حادثه تلخ انفجار در معدن آق دربند سرخس، حالا مسئولان این معدن اعلام کردند که مشکلات فنی و ایمنی معدن حل شده و این آمادگی وجود دارد تا معدن دوباره به مرحله استخراج برسد.
خرداد سال ۱۳۹۸ بود که موضوع ساخت باغ ایرانی- اسلامی در آرامگاه بابا لقمان شهرستان سرخس مطرح و پیگیریها از سوی مسئولان برای ساخت این باغ آغاز شد، اما ساخت این پروژه به دلیل عدم تخصیص اعتبارات شروع نشده به حاشیه رفت.
با وجود اینکه مسئولان پارسال وعده بازگشایی خیابان ثارالله سرخس را پس از 20 سال انتظار دادند، اما هنوز املاک چهار بزرگ مالک و سه باب مغازه در این خیابان از سوی شهرداری تملک نشده و قرار است این هفته کارشناسی شود.