سید اسماعیل قادری در گفتگو با خبرنگار نسیم سرخس، اظهار کرد: با توجه به مخاطرات بالقوهای که در این مجتمع گازی وجود دارد، لزوم احداث اتاق بحران مجهز به سیستمهای موردنیاز در مواقع بحران بسیار ضروری بود که با حمایتهای همهجانبه مدیرعامل و پیگیریهای مسئولان ارشد و با تعامل و همکاری تمامی واحدهای شرکت این موضوع تحقق یافت.
رئیس واحد ایمنی، بهداشت و محیط زیست پالایشگاه گاز سرخس افزود: این مجموعه در راستای مدیریت بحران و حوادث پالایشگاه ناشی از فرآیندهای گازی ازجمله انفجار، حریق، نشت گازهای قابل اشتعال و سمی در واحدهای عملیاتی و فرآیندی و حوادث غیرمترقبه مانند زلزله و سیل احداث شده است.
وی در ادامه به تجهیزات فنی اتاق مدیریت بحران اشاره و تصریح کرد: برای هر یک از اعضای کمیته مدیریت بحران امکانات ارتباطی داخلی و خارجی شرکت و همچنین دسترسی به شبکه اتوماسیون اداری، اینترنت، رصد واحدهای عملیاتی توسط دوربینهای نظارتی و حفاظت الکترونیک و دسترسی بهتمامی شبکههای تلویزیونی و رادیویی داخل کشور فراهم شده است.
قادری همچنین به برگزاری مانورهای عملیاتی در پالایشگاه خانگیران اشاره کرد و اظهار داشت: از این مکان با استفاده از دوربینهای نظارتی امکان رصد میدانی حوادث در واحدهای عملیاتی و محیطهای پیرامونی پالایشگاه وجود دارد که بتوانیم در کوتاهترین زمان، حوادث را کنترل و عملیات امداد و نجات را مدیریت نماییم.
رئیس واحد ایمنی، بهداشت و محیط زیست پالایشگاه گاز سرخس خاطرنشان کرد: حسب برنامهریزیهای لازم و بهمنظور حفظ آمادگی و توان مقابله با بحرانها، وضعیت اضطراری در نوع الف، ب و ج اعلام و طبق دستورالعملهای صادره مدیریت میشوند.
تولیدات پالایشگاه گاز سرخس شامل گاز طبیعی، گوگرد و مایعات گازی است و گاز طبیعی شش استان حوزه شمال و شمال شرق کشور شامل خراسان رضوی، شمالی، جنوبی، گلستان، مازندران و بخشی از استان سمنان توسط این پالایشگاه تأمین میشود.
انتهای پیام/