وی با اشاره به یکی از پروندههای موجود در پلیس فتای خراسانرضوی در این خصوص افزود: مرد جوانی با در دست داشتن مرجوعه قضایی به پلیس فتا استان مراجعه شکایتی را مبنی بر کلاهبرداری سایبری ارائه کرد، که در بررسی اظهارات شاکی پرونده مشخص شد این فرد با دختر جوانی در یکی از شبکههای اجتماعی آشنا شده که دختر جوان به بهانه آشنایی بیشتر قبل ازدواج از وی میخواهد کد فعال سازی عضویتش در شبکه اجتماعی را برای نصب در روی رایانهاش ارسال کند و با بررسی مکلماتش بیشتر با شخصیت وی آشنا شود.
رئیس پلیس فتا استان خراسانرضوی ادامه داد: دختر جوان با استفاده از اطلاعات آشنایان و بستگان مرد خواستگار که از طریق شبکه اجتماعی با هم در ارتباط هستند، از سه نفر آنها با بیان نیاز فوری مبالغی را کلاهبرداری میکند.
سرهنگ جهانشیری با بیان اینکه کارشناسان پلیس فتا با یکسری تحقیقات فنی متهم را شناسایی و با هماهنگی قضایی او را دستگیر کردند، تصریحکرد: متهم ۳۲ ساله که با ترفندی خود را به شاکی نزدیک و با شخصیت کاذب، سن، شغل و سایر مشخصات خود را غیر واقعی عنوان کرده بود در برابر شواهد فنی به بزه انتسابی اعتراف کرد.
وی در ادامه تاکیدکرد: افراد به هیچ عنوان اجازه ندهند دیگران از طریق شماره تلفن فرد در شبکههای اجتماعی عضو شوند و فعالیت نماید، چرا که این عضویت یعنی تسهیل ارتباطات با دوستان و آشنایانی که شما شماره تلفن آنها را دارید و یا آنها شماره شما را در گوشی خود ذخیره کردهاند.
براساس گزارش سایت پلیس فتا، وی با بیان اینکه برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص تهدیدات شبکههای اجتماعی میتوانند به سایت پلیس فتا بخش هشدارها و آموزش مراجعه نمایند، خاطرنشانکرد: همچنین شهروندان میتوانند از طریق تلفن ۲۱۸۳۹۱۸ یا سایت پلیس فتا به آدرس الکترونیکیcyberpolice.ir هرگونه مواد مشکوک در خصوص کلاهبرداری سایبری را گزارش کنند