به گزارش نسیم سرخس، ناکارآمدیهای فراوان دولت قبل در کنار جنگ جهانی رسانهای علیه ملت، باعث شد نصاب شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی که در تاریخ انقلاب حدود ۵۸ درصد بود، به حدود ۴۰ درصد تقلیل یابد! تکرار مشارکت زیر ۵۰ درصد در انتخابات ریاستجمهوری با میانگین ۶۶ درصد، نگرانیها را نسبت به انتخابات پیشرو بهطرز قابلتوجهی افزایش داد.
اما با اندکی تأمل میتوان فهمید، حوادث مبارکی در حال وقوع است که نوید «مشارکت حداکثری» را میدهد:
۱) پایان قیمومیت پدرخواندهها؛
یکی از تلخیهای گزنده در دورههای مختلف انتخابات، قیممآبی عدهای در جناحهای متعدد کشور بود که مجالی برای عرضاندام به باقی ظرفیتها بهویژه جوانان نمیداد.
طیفی با ترساندن از رقیب موهوم و طیف دیگر با تحکمهای روشنفکرمابانه، هر صدایی را در قامت «صدای ملت» در جناح متبوع خودشان خفه میکردند؛ «اما اینبار فرق میکند!»
آنان که «نهضت مردمسالاری دینی» را در راستای «نهضت بزرگ خمینی» میدیدند، با «ائتلاف مردمی عدالت» به مبارزه با پدرخواندههای سیاسی آمدند تا «هوالمطلوب»های واقعی، در میان تعدد لیستهای مردمی انتخاب شود نه با زدوبندهای سیاسی در شب انتخابات!
نکتهی زیباتر آنجاست که این روزها حتی در پایتخت، بعضی از احزاب در برابر تعدد لیستها نتوانستند «پایداری» کنند تا در یک جبهه نیز شاهد لیستهای مختلف باشیم!
۲) تنها نسخه شفابخش؛
نزدیکشدن افکار و گفتار و رفتار مجریان دولت و ناظران شورای نگهبان به منظومه سیاسی- اجتماعی «امام خامنهای» باعث تأیید صلاحیت گستردهای از طیفهای مختلف شد که محصول ارزشمند آن، «مردمیتر شدن» انقلاب و نظام و «مشارکت حداکثری» خواهد بود.
۳) دولت مردمی؛
خیز بلند دولت برای برگزاری انتخاباتی «آسان و امن»، نویدبخش لیلهالقدری مبارک است. مصوب شدن قوانینی همچون استفاده از انواع کارتهای شناسایی جهت رای دادن، در کنار جلوگیری از تکرار نشدن اتفاقاتی چون تخلفات انتخاباتی ناجوانمردانه برخی مدیران در دولتهای گذشته، انتخاباتی پر رونق را نوید میدهد.
این اقدامات ارزشمند و بههنگام، وقتی در کنار خدمات فراوان دولت (بهویژه ریشهکنی کرونا) آن هم بعد از بحرانهای فراوان هشت سال دولت غربگرایان قرار میگیرد، هر انسان منصفی را نسبت به انجام وظیفهی مکتبیاش در قبال اسلام و انقلاب و میهن شائق میکند.
۴) صداوسیمای ملی؛
صداوسیما که مدتهای مدید تبدیل به «جعبهی جادویی سلبریتیساز» شده بود، در سالیان دراز با نشان دادن احزاب تکراری و پیرمردان سیاسی، داد انقلابی و غیرانقلابی را درآورده بود!
امسال اما در تغییری ماهوی فقط در یک برنامهی تراز انقلاب حدود یک میلیون نفر از مخاطبانش، عهد کردند تا «بهاضافهیک» شوند و یکنفر را که با صندوق رأی قهر کرده، پای صندوق رأی بیاورند!
راهاندازی کانالهای متعدد انتخاباتی در تلویزیون، مناظرات فراوان و پرچالش سلایق گوناگون، به همراه برنامههای متنوع و گسترده که زیبا و هنرمندانه در حال تولید و پخش است، ثمرهای مبارک بهدنبال خواهد داشت.
۵) سرداران جوان گام دومی؛
این دوره از انتخابات مصادف شده با تولد طیفهای گستردهای از گروهها و کنشگران جوان حوزوی و دانشگاهی در سراسر کشور که در آوردگاه جهاد کنشگری، فضای حقیقی و مجازی را عالمانه و هنرمندانه به دست گرفتهاند تا بازنشستگان سیاسی اینبار مجبور شوند صحنه پرتکرار «احساس تکلیف» را به «جوانان گام دومی» بسپارند!
۶) دانشگاه تراز؛
انتخابات امسال، دانشگاه را نیز تکان داده است؛ البته نه دانشجویان دغدغهمند را؛ بلکه استادان دانشگاههای مختلف کشور را تا جایی که نه تنها وارد کارزار «دعوت به انتخابات» شدهاند، بلکه در اقدامی انقلابی، اسامی خود را بهصورت علنی در فضای مجازی برای پاسخگویی به شبهات انتخاباتی اعلام کردند!
۷) ای لشکر صاحب زمان…
در کدام دوره از انتخابات سراغ دارید که اصناف و اقشار مختلف مردمی اینگونه نسبت به سرنوشت انقلاب، احساس تکلیف کنند! از جمله این اصناف، پزشکان هستند که این روزها بهصورت کاملاً خودجوش در نسخههای غالباً ناخوانایشان، بسیار خوانا بیماران را به شرکت در انتخابات دعوت میکنند!
۸) امام بیدارِ جبهه حق؛
سایه پربرکت «امام خامنهای» عزیز مستدام که هر آنچه از اقدامات مبارک در میان ملت محقق میشود، از افکار و گفتار و رفتار انقلابی اوست؛ به لطف الهی دعاهای خالصانه ایشان بار دیگر به اجابت خواهد رسید و همچون راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن شاهد «حضوری انقلابی» در انتخابات خواهیم بود.
فارغ از هر نتیجهای که در این انتخابات حاصل شود، حضور پررنگ مردم به عنوان «صاحبان اصلی انقلاب» در میدان کنشگری، قدم بزرگی است در راه رسیدن به جامعهی اسلامی و تمدن اسلامی؛ انشاءالله.
انتهای خبر/
- نویسنده : عباس بابائی