همسر شهید محمود ایل بیگی ماجرای جالب مصاحبه این شهید خبرنگار با رهبر معظم انقلاب را بیان کرد.

به گزارش نسیم سرخس به نقل از کوله بار، سهیلا زارع تیموری، همسر خبرنگار حاج محمود شهید ایل‌بیگی اظهار داشت: شهید حاج محمود ایل بیگی در ۲ اسفند ۱۳۴۱ در شهرستان کبودرآهنگ همدان به دنیا آمد. در دو سالگی در تهران اقامت کردند و پس از طی کردن مدارج علمی و کسب مدرک کارشناسی ارتباطات و خدمت سربازی، در سازمان صدا و سیما استخدام و بعنوان خبرنگار واحد مرکزی خبر در این سازمان مشغول به فعالیت شد.

وی در ادامه افزود: شهید ایل‌بیگی به نماز اول وقت اعتقاد زیادی داشت. یک مومن واقعی بود و برای خانواده اهمیت زیادی قائل می شد. خیلی اهل مطالعه بود و زمان زیادی را به این کار اختصاص می داد و کتابخانه ای پر از کتاب‌های مختلف داشت و مطالعه زیاد، اطلاعاتشان را بالا برده بود. وی با هر کس متناسب با سن خودش رفتار می‌کرد. غرور در شخصیتش جایی نداشت و به خاکی بودن معروف بود. دست نیازمندان را می‌گرفت و کمکشان می‌کرد و…
تیموری خاطر نشان کرد: یادم نمی‌رود توصیه‌های حاج محمود را که می‌گفت: “اگر می‌خواهی اصحاب رسانه شوی، باید بدانی که رسانه ای همیشه در راه رساندن و رسیدن است. باید برسی و بالغ شوی. بعد رسانه‌ای شوی. وگرنه از قافله رسانه‌ای‌ها عقب می‌مانید.”
وی در ادامه با اشاره به تجارب خبرنگاری این شهید گفت: یکی از آرزوهای شهید ایل بیگی دیدار با مقام معظم رهبری بود تا این که در فرصتی محیا شد تا در سن ۲۵ سالگی مصاحبه‌ای با مقام معظم رهبری (مدظله العالی) داشته باشند، حاج محمود تعریف می کرد که هنگام مصاحبه و زمانی که حضرت آقا وارد اتاق شدند به علت شوق زیادی که داشتم خیلی دچار استرس شده بودم و حضرت آقا هم وقتی این صحنه را دیدند، چیزی از جیبشان درآوردند و به من دادند. دیدم نخودچی و کشمش است. بعد از آن اضطرابم کم شد و شروع به مصاحبه کردم. این مصاحبه برای ایشان شیرین و برای ما افتخارآمیز بود.
همسر شهید ایل بیگی ابراز داشت: حاج محمود دائما به ماموریت می‌رفت و در سفر داخلی یا خارجی بودند. یادم می آید اوایل ازدواجمان برای ایشان ماموریتی پیش آمد. قرار بود به افغانستان بروند. آن موقع افغانستان گرفتار جنگ داخلی نیروهای طالبان و … بود. شرایط بسیار خطرناک بود؛ طوری که حتی او وصیت‌نامه‌شان را نوشت و رفت. با وجود اینکه در افغانستان شرایط سخت و خطرناک بود هر بار که از آنجا تماس می‌گرفت، با آرامش با من صحبت می‌کرد و این آرامش را به من انتقال می داد؛ اما پس از بازگشت از افغانستان متوجه شدیم سلامتشان به خطر افتاده بود و  مدتی هم در بیمارستان بستری بود.
وی با اشاره به اهداف این شهید افزود: همسرم دوران نوجوانی و جوانیشان را در انقلاب مقدس اسلامی سپری کرد و همه توانشان را برای پاسداری و حفاظت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران می‌گذاشت و توصیه ای که همیشه به فرزندانمان داشتند همین بود.
تیموری در پایان خاطرنشان کرد: ادامه دادن راه شهدا، نگاه به زندگی شان و پیروی از هدف هایشان است. آنچه آنان برایش خون دادند، بلاشک ارزشی والا دارد.
شهید حاج محمود ایل بیگی در ۱۵ آذر ۱۳۸۴ به همراه ۱۰۳ تن از دوستان خود در سانحه هوایی و سقوط هواپیمای c-130 به مقام رفیع شهادت نائل آمد.
ماجرای مصاحبه شهید محمود ایل‌بیگی با رهبر انقلاب
انتهای پیام/