به گزارش نسیم سرخس، نزدیک به دو دهه از تصویب بیانیه «حقوق بشر در اسلام» توسط سازمان کنفرانس اسلامی در سال ۷۳ می گذرد؛ پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری و تحت زعامت امام خمینی (ره) در بهمن ۵۷ منادی و فریادگر آزادی، استقلال و توجه به حریت، شرافت، کرامت و حقوق بشر اسلامی و انسانی بود.
صدور انقلاب و مبارزه با استکبار و استعمار به عنوان بدترین نوع بردگی و جنایت علیه حقوق و کرامت انسانی، «شاه بیت حرکت و تفکر انقلابی امام روح الله» در شکستن هیمنه پوشالی قدرت های سلطه گر و روحیه بخشی و هویت بخشی به همه قربانیان استعمارزده در سراسر جهان بود.
۱۴ مرداد در تقویم رسمی کشور، روز حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی نامگذاری شد و این مولفه مهم با همراهی و همفکری اندیشمندان، سیاستمداران و قلم به دستان متعهد مسلمان و آزادی خواه، حرکتی مبارک و پرثمر برای جهان تشنه حقیقت و خسته از ظلمت و بشریت شد.
حق الله، حق الناس و حق النفس تاکید شده در تعالیم و آموزه های دینی، منتهی به امنیت و آرامش و آسایش و تامین جامع حقوق انسان ها خواهد شد که در فرهنگ سکولار غربی پی ریزی شده بر مادیگرایی و سودجویی دیوانه وار مدعیان حقوق بشر و تفکر امانیزم هیچ جایگاه، اهمیت و رسمیتی ندارد.
به خدمت گرفتن ماشین علم و تکنولوژی منهای معنویت، تولید روزافزون، مصرف گرایی بی رویه و مسابقه در به بردگی گرفتن انسان ها و چپاول ثروت ها و منابع سایر کشورها، وسایل و اسماء مختلفی را برای گول زدن و فریب افکار عمومی ایجاد می کند و خروارها بیانیه حقوق بشری را از طرف غربی ها بر قلم می آورد که فرسنگ ها با واقعیت ها فاصله دارد.
امروزه دموکراسی و حقوق بشر در لسان مستکبران عالم مشت آهنینی است بر فرق ملت ها و کشورهایی که می خواهند حداقل حقوق بشر در حق حیات و حق تعیین سرنوشت خود را داشته باشند.
هر روز فریادهای کودکان زیرخروارها خاک و آوار در غزه و یمن و گرسنگی و فقر و احتیاج حیاتی در این کشورها و فلسطین و سوریه و کشورهای گرفتار جنگ آفریقایی و فروش میلیاردها دلار تسلیحات و تجهیزات جنگی به سلاطین حق گریز و جلاد عربی، اشک تاسف بر چشمان انسانیت جاری می کند و سیاست های یک بام و دو هوای کشورهای بالانشین در سازمان کنفرانس اسلامی و سکوت معنادار رسانه های اسلامی و در غلاف شدن قلم ها را به سخره و تعجب می گیرد.
دین مبین اسلام پیوند و اتصال حقیقی و واقعی با حق و حقیقت دارد و به فرموده امام (ره) تا یک اتکای معنوی نباشد بشر اصلاح شدنی نیست و نمی تواند حقوق خود را احصاء و اعاده کند.
بازگشت به اسلام و تعالیم وحیانی دین، احیای نقش تمدنی و تاریخی اسلامی در تکامل اسلام و تعامل با انسان ها، مبارزه با زور و زر و تزویر، تبدیل حقوق بشر اسلامی به یک مطالبه جهانی، خارج شدن کشور های اسلامی از فشلی و انفعال و بی عملی، فعال شدن رسانه های اسلامی و فعالان رسانه ای مدافع حقوق بشر، می تواند وضعیت نابسامان و آشفته سیاست های دوگانه و یا چندگانه حقوق بشر غربی را در افکار عمومی رسوا و طعم شیرین حقیقت را در کام مستضعفان عالم شیرین کند.
و در این گرامیداشت روز حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی و در این بین و در دوران پساترامپ و در حالی که حق مسلم کشور در برخورداری و بهره مندی از طعم توافق برجام تضییع شد، دستگاه دیپلماسی و مسئولان کشور می بایست فعالانه با تمرکز بر ارزش های انقلابی و اسلامی در مسیر احقاق حقوق حقه کشور و سایر ملل مظلوم با اقتدار فریاد حق خواهی و حق جویی را به گوش جهانیان برساند.
و تنها راه و مسیر و صراط مستقیم برای این منظور برای همه حق خواهان و حقیقت طلبان، راه امام روح الله و تبعیت از فرامین مدبرانه رهبر فرزانه انقلاب و حرکت در ریلی است که در بهمن ۵۷ با اسلام ناب محمدی مسیرگزاری و بنا شد.
یادداشت از قاسم یعقوبی والا- فعال رسانهای
انتهای پیام/
- منبع خبر : نسیم سرخس