به گزارش نسیم سرخس به نقل از آنا، در نمایشگاه کتاب امسال نیز وجود تعداد زیادی از غرفههای فروش غذا و انواع خوراکیهای معمول و گاه عجیب موجب میشود تا هر بازدیدکنندهای علاوه بر وقتگذاشتن برای خرید کتاب، وقت مضاعفی را نیز برای دیدن انواع غرفههای عرضهکننده کالاهای خوراکی و پوشاک بگذارد. در ابتدای محوطه ورودی نمایشگاه کتاب، با غرفه نسبتا بزرگ یکی از اپراتورهای تلفن همراه روبهرو میشویم که صفی طولانی از مراجعهکنندگان را به وجود آورده است. این صف دانشجویانی بود که با پرکردن فرم، متقاضی دریافت رایگان سیمکارت هستند.
غرفههای فروش غذای هانی، هایدا، بوف و فود کورن نیز از جمله غرفههایی بودند که غذاهای خود را با ۱۰ درصد تخفیف عرضه میکردند و اتفاقا پرمراجعه نیز بودند. یکی از غرفههای عرضه فستفود بسته کاملی از غذا را به نرخ ۱۰ هزار تومان میفروخت. در میان غرفههای زیاد فروش مواد غذایی، غرفههای عرضه دوغ شتر، برنج قهوهای، شکر قهوهای و نیز خرمای ارگانیک نیز جالب به نظر میرسید. در غرفه کناری آن نیز انواع بستههای ۲۵تایی نسکافه و هاتچاکلت با ۲۵ درصد تخفیف ارائه میشد. این غرفه هم از جمله غرفههای خوراکی شلوغ و پرازدحام نمایشگاه امسال کتاب بود!
در غرفه فستفودها نیز هر سفارش غذا نسبت به شعبههای بیرون از تخفیف ۲ هزار تومانی برخوردار بود. همچنین قیمت هر کاسه آش رشته در نمایشگاه کتاب ۲ هزار تومان تعیین شده است. یک غرفه هم به عرضه جوجه کباب و کباب کوبیده با تخفیف ۱۰ درصدی اقدام کرده بود. یکی از موارد جالب در نمایشگاه کتاب امسال، به خدمت گرفتن افرادی بود که با پوشیدن تنپوشهای عروسکی و انجام حرکات موزون همزمان با پخش سرود، توجه افراد را به خود جلب میکردند.
در نمایشگاه کتاب امسال همچنین تعداد زیادی از غرفهها به عرضه آب معدنی، انواع آبمیوه و بستنی میپرداختند. در میان غرفههای غیر کتابفروشی نیز غرفهای بود که تبلت چینی میفروخت. این تبلتها به صورت قسطی فروخته میشد و به گفته فروشنده غرفه، با خرید سه تبلت، یک گوشی تلفن همراه هم به مشتری هدیه داده میشد.
یکی دیگر از غرفههای فعال در محوطه نمایشگاه کتاب، غرفه عرضه و فروش چادر مشکی حریر با نرخ و تعرفه دولتی! بود. بر اساس آنچه در بنر نصبشده مشاهده میشد، نرخ چادر حریر اسود ممتاز ۶۰ هزار تومان، چادر حریر اسود ساده ۵۰ هزار تومان و چادر حریر اسود با عرض ۱۸۰ سانتیمتر ۴۰ هزار تومان بود!
انتهای پیام/