به گزارش گروه دفاع مقدس نسیم سرخس، شهید سید قاسم سید کابلی در سال ۱۳۴۶ در خانواده مذهبی در شهرستان سرخس به دنیا آمد.
شهید تحصیلات ابتدایی و دبیرستان را تا سوم نظری ادامه داد؛ قاری قرآن بود و صوت دلنشینی داشت.
سید قاسم برای رفتن به جبهه ترک تحصیل کرد و سه بار به جبهه اعزام و مجروح شد؛ در واحد تخریب خدمت میکرد و شیفته امام و انقلاب و بهراستی حاصل تربیت صحیح یک خانواده مذهبی و مؤمن بود.
وی یکی از نوجوانان رشید و باغیرت شهرستان سرخس بود که تقریباً بهطور تماموقت در بسیج فعالیت داشت.
هوش، خلاقیت و ابتکار عمل سید قاسم واقعاً بالاتر از سنش نشان میداد؛ وی در بسیج علاوه بر امورات فرهنگی و تبلیغی فعالیتهای عملیاتی، نظامی و نگهبانی نیز انجام میداد.
شهید سید کابلی با اصرار زیاد خود و علیرغم مخالفت مسئولان به جبهههای حق علیه باطل اعزام و در جبهه کار خطیر و حساس تخریب چی را بر عهده گرفت و منشأ خدمات زیادی به رزمندگان شد.
وی در عملیات خیبر مظلومانه و با کشیدن درد و رنج زیاد براثر اصابت گلوله به سروصورت و گلو همچون قاسم حسین علیهالسلام آسمانی شد و در جوار حق آرام گرفت؛ او که همیشه فعال و بیقرار بود.
با مروری بر وصیتنامه این شهید والامقام مشخص میشود وی عاشق شهادت بوده و این موضوع را با مادرش نیز بیان کرده است و بهراستی مرگ و شهادت در راه حق برای وی از عسل شیرینتر بوده است.
قسمتی از وصیتنامه شهید:
یا ایتها النفس المطمئنه ارجعی الی ربک راضیه مرضیه
با درود به امام و ارواح طیبه شهدا چند نکتهای بهعنوان وصیت متذکر میشوم؛ اولین نصیحت اینکه دوستان تقوا را پیشه کنید و از شهوترانی دنیوی دوری کنید؛ جبههها را ترک نکنید، همیشه به یاد خدا باشید و از خدای خود غافل نشوید؛ خوشا به حال آنها که زندگی و مرگشان در راه خدا است؛ وصیت دوم برای پدر و مادرم که مادر من هم مثل بقیه شهدا به آرزویم رسیدم گریه بر من نکنید؛ موقعی که شهید شدم بالباس خونی به خاکم بسپارید تا در پیشگاه خدا و در برابر امام حسین علیهالسلام گفته باشم حسین جان لبیک لبیک…
راوی- محمد علیزاده
انتهای پیام/