امنیت امروز حاصل تلاش شبانه‌روزی نیروهای نظامی و امنیتی است
امنیت امروز حاصل تلاش شبانه‌روزی نیروهای نظامی و امنیتی است
فرماندار سرخس در راه‌پیمایی محکومیت اقدامات اغتشاشگران صهیونیستی آمریکایی گفت: امنیت امروز اتفاقی نیست و حاصل تلاش شبانه‌روزی نیروهای امنیتی است. این نیروها در روزهای اخیر و در شهرستان سرخس جانانه پای کار بودند و تلاش کردند تا امنیت این شهرستان خدشه‌دار نشود.

به گزارش خبرنگار نسیم سرخس، مجید بیکی در راه‌پیمایی محکومیت اقدامات اغتشاشگران صهیونیستی آمریکایی که امروز با حضور گسترده و حماسی مردم انقلابی شهرستان سرخس برگزار شد، اظهار کرد: برای قطع رانت شرکت‌هایی که معیشت مردم را به درخواست‌های غیرقانونی خودشان گره‌ زده‌اند، دولت تصمیم گرفته است ارز ترجیحی را به طور مستقیم در اختیار مردم قرار دهد.

فرماندار شهرستان سرخس افزود: مردم سال‌ها از فساد و بهره‌مندی قشری مشخص در کشور از ثروت‌های موجود اعتراض داشتند و امروز این فرصت ایجاد شده است تا یک جراحی اقتصادی واقعی در کشور رقم بخورد. مردم عزیز بدانند که تمام ارکان مختلف کشور در کنار هم تلاش می‌کنند تا مشکلات کمتر شود.

وی تصریح کرد: مسئولین کشور بارها از اعتراض مردم به روش منطقی و قانونی حمایت کردند؛ اما هیچ شخصی در کشور اعتراض به این روش را درست نمی‌داند و حضور شما در راه‌پیمایی امروز این را ثابت کرد. کشورهای دنیا، حتی آن کشورهایی که دستشان به عنوان حامیان این اغتشاشگران پیداست، اجازه اعتراض به مردم کشورشان را به این روش نمی‌دهند.

بیکی بیان کرد: این که عده‌ای اسلحه در دست بگیرند و به مردم و اموال عمومی آسیب برسانند، اعتراض به وضعیت اقتصادی نیست و ترمیم این اموال باید توسط همین اقتصاد انجام بگیرد و هیچ فرد فهیم، روشنفکر و انقلابی این را نمی‌پذیرد.

فرماندار سرخس در ادامه با تقدیر و تشکر از نیروهای انتظامی، امنیتی و بسیجی گفت: امنیت امروز اتفاقی نیست و حاصل تلاش شبانه‌روزی این عزیزان است. این نیروها در روزهای اخیر و در شهرستان سرخس جانانه پای کار بودند و تلاش کردند تا امنیت این شهرستان خدشه‌دار نشود.

بیکی در پایان با اشاره به نقش آمریکا و رژیم صهیونیستی در اغتشاشات خاطرنشان کرد: همان‌طور که امام خمینی فرمود، آمریکای جنایت‌کار ریشه تمامی مشکلات است و امروز کسی نیست که دست آمریکا و اسرائیل و حمایت صریح آن‌ها در این اغتشاشات را ندیده باشد.

انتهای خبر/

  • نویسنده : محمد شادمان