حجتالاسلام حسن صادقی در گفتگو با خبرنگار نسیم سرخس، با اشاره به برگزاری طرح «هر مسجد یک حقوقدان» در شهرستان سرخس اظهار کرد: این طرح با هدف ارتقای سطح آگاهی حقوقی شهروندان و تسهیل دسترسی آنان به خدمات مشاوره حقوقی انجام و خوشبختانه با استقبال قابل توجه مردم مواجه شده است.
وی افزود: مساجد همواره نقش مهمی در ارتقای فرهنگی و اجتماعی جامعه ایفا کردهاند و اجرای این طرح، بهرهگیری از ظرفیت معنوی و اجتماعی مساجد برای پاسخگویی به نیازهای حقوقی مردم است.
دبیر مرکز رسیدگی به امور مساجد شهرستان سرخس تصریح کرد: در این طرح شهروندان توانستند به صورت مستقیم با کارشناسان حقوقی گفتگو کنند و راهکارهای لازم را دریافت کنند.
صادقی با اشاره به حضور حجتالاسلام رحمانی، جانشین دادستان شهرستان سرخس و حجتالاسلام سیستانی، امام جمعه موقت شهرستان در این برنامه بیان کرد: همافزایی میان نهادهای قضائی و دینی در اجرای این طرح نشاندهنده اهمیت موضوع و عزم جدی برای ارتقای فرهنگ حقوقی در سطح جامعه است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: طرح «هر مسجد یک حقوقدان» با الگوبرداری از طرح میز حقوقی مرکز رسیدگی به امور مساجد، در آینده در سایر مساجد شهرستان نیز اجرا خواهد شد؛ امیدواریم با استمرار این برنامه، بتوانیم گامهای مؤثری در مسیر عدالتمحوری و توانمندسازی حقوقی شهروندان برداریم.
انتهای خبر/
- نویسنده : احسان بابائی















































