۶۳۰۰ زائر پیاده سرخسی مهمان امام مهربانی‌ها می‌‌شوند
۶۳۰۰ زائر پیاده سرخسی مهمان امام مهربانی‌ها می‌‌شوند
رئیس اداره تبلیغات اسلامی سرخس گفت: امسال در دهه پایانی ماه صفر، ۶ هزار و ۳۰۰ زائر پیاده در قالب ۴۰ کاروان از شهرستان مرزی سرخس به حرم مطهر رضوی مشرف می‌شوند.

حجت‌الاسلام مجید سیستانی دیزقندی در گفتگو با خبرنگار نسیم سرخس، اظهار کرد: در ایام پایانی ماه صفر و هم‌زمان با رحلت جان‌گداز پیامبر عظیم‌الشأن اسلام حضرت محمد مصطفی (ص)، شهادت امام حسن مجتبی (ع) و شهادت ولی‌نعمت‌مان حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع)، شهرستان سرخس به‌عنوان «شهر امام رضا» میزبان حرکت معنوی و باشکوه زائران پیاده رضوی است.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی سرخس خاظرنشان کرد: امسال، حدود ۶ هزار و ۳۰۰ نفر زائر پیاده شیعه و سنی در قالب ۴۰ کاروان از شهرستان سرخس عازم مشهد مقدس می‌شوند.

وی افزود: از این تعداد زائران پیاده، قریب به ۲ هزار و ۶۰۰ نفر آقا و ۳ هزار و ۷۰۰ نفر خانم هستند که مسیر عشق و ارادت به امام رضا (ع) را مشق عاشقی می‌کنند.

سیستانی دیزقندی بیان کرد: جمعیت کاروان اهل سنت شهرستان سرخس امسال ۸۰ نفر است که به عشق زیارت آقا علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع) و برای چندمین سال متوالی قدم در مسیر عاشقی می‌گذارند و راهی حرم امام مهربانی‌ها می‌شوند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی سرخس تصریح کرد: زائران مسیر ۱۹۷ کیلومتری از شهرستان سرخس تا مشهد مقدس را با پای پیاده طی طریق می‌کنند.

وی عنوان کرد: در این مسیر از مبدا شهرستان سرخس تا خروجی آن (پس از سه‌راهی صالح‌آباد)، حدود ۱۲ موکب مستقر شده‌اند که در مدت چهار تا پنج روز حرکت کاروان‌ها، به زائران پیاده خدمات‌رسانی می‌کنند.

سیستانی دیزقندی بیان کرد: از سه‌راهی صالح‌آباد به بعد نیز موکب‌های مستقر در مسیر شهرستان مشهد، زیرمجموعه بخش رضویه و شهرستان مشهد هستند؛ این مجموعه نیز با حدود ۱۳ موکب، به زائران شهرستان سرخس و صالح‌آباد در مسیر دل‌دادگی به حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع) خدمات ارائه می‌کنند.

انتهای خبر/

  • نویسنده : احسان بابائی