بازگشایی مسیر شورلق در جاده مشهد- سرخس
به گزارش نسیم سرخس، سرهنگ هادی امیدوار اظهار کرد: این تعداد سوانح رانندگی در ۲۴ ساعت گذشته رخ داده است.
وی بیان کرد: در پی این تصادفات تعداد ۲۹ نفر مجروح و به مراکز درمانی منتقل شدند.
سرهنگ امیدوار با بیان اینکه علت وقوع بخش عمده ای از این سوانح عدم رعایت حق تقدم بود، افزود: بیشتر این حوادث در مسیرهای فرعی و تفرجگاهی رخ داده است.
رئیس پلیس راه خراسان رضوی ادامه داد: در روزهای عادی سال روزانه به طور میانگین حدود ۱۵ فقره تصادف در جاده های استان رخ می دهد.
امیدوار در خصوص مسدود بودن مسیر سرخس – مشهد به دلیل ریزش کوه نیز تاکید کرد: هم اکنون این مسیر در محدوده گردنه شورلق که از صبح امروز مسدود بود از ساعتی پیش به صورت یک بانده بازگشایی شده است ولی مسیر هنوز کامل در اختیار ترافیک نیست.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/
لینک کوتاه :
http://nasimesarakhs.ir/?p=25871
فیلم؛ استقبال مردم از امام جمعه جدید سرخس
مراسم استقبال از حجتالاسلام حسن صباغیان، امام جمعه جدید شهرستان سرخس، امروز با حضور گسترده مردم ولایتمدار و انقلابی سرخس و جمعی از مسئولان در گلزار شهدای گمنام این شهرستان برگزار شد.
۹۲ درصد از نیروهای پیمانکاری پالایشگاه شهید هاشمینژاد بومی سرخس هستند
مدیرعامل پالایشگاه گاز شهید هاشمینژاد سرخس گفت: ذهنیتی که درباره بومی نبودن نیروهای پالایشگاه وجود دارد، غلط بوده و مربوط به اوایل راهاندازی پالایشگاه است؛ اکنون که ٢٧٠ نفر از نیروهای پیمانکاری ما رسمی شدهاند، بیش از ٩٥ درصد آنها از نیروهای بومی سرخس هستند؛ همچنین بیش از ٩٢ درصد از نیروهای پیمانکاری نیز بومی شهرستان سرخس هستند.
تشکیل ستاد انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در خراسان رضوی
معاون سیاسی استاندار خراسان رضوی گفت: ستاد انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در خراسان رضوی شکل گرفته و اعضای ستاد با حکم استاندار منصوب شدند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.