به گزارش خبرنگار نسیم سرخس، به همت شرکت پالایش گاز شهید هاشمی نژاد سرخس نخستین یادواره شهدای مدافع حرم امشب با حضور جمعی از خانوادههای معزز شهدای مدافع حرم، سید محمد حسینی «ابوتراب مدافعان حرم»، حجتالاسلام سید ابوذر حسینی از مدافعان حرم حضرت زینب (س)، جمعی از مسئولان محلی و مردم شهیدپرور شهرستان سرخس در فرهنگسرای امام رضا (ع) این شهرستان برگزار شد.
نخستین یادواره شهدای مدافع حرم در سرخس برگزار شد+ تصاویر
آل زیاد دوباره خوشحال شدند!
حجتالاسلام عباس بابائی، استاد حوزه و دانشگاه در یادداشتی نوشت: حقانیت ما در «مکتب خمینی» به آن است که مرگمان دشمن را خوشحال کند؛ درست مثل شهادت رازینی و مقیسه! حرامیان وطنی و فراری و خارجی چقدر هلهله کشیدند؛ «و هذا یومٌ فرحت به آلُزیاد»!
فیلم؛ استقبال مردم از امام جمعه جدید سرخس
مراسم استقبال از حجتالاسلام حسن صباغیان، امام جمعه جدید شهرستان سرخس، امروز با حضور گسترده مردم ولایتمدار و انقلابی سرخس و جمعی از مسئولان در گلزار شهدای گمنام این شهرستان برگزار شد.
۹۲ درصد از نیروهای پیمانکاری پالایشگاه شهید هاشمینژاد بومی سرخس هستند
مدیرعامل پالایشگاه گاز شهید هاشمینژاد سرخس گفت: ذهنیتی که درباره بومی نبودن نیروهای پالایشگاه وجود دارد، غلط بوده و مربوط به اوایل راهاندازی پالایشگاه است؛ اکنون که ٢٧٠ نفر از نیروهای پیمانکاری ما رسمی شدهاند، بیش از ٩٥ درصد آنها از نیروهای بومی سرخس هستند؛ همچنین بیش از ٩٢ درصد از نیروهای پیمانکاری نیز بومی شهرستان سرخس هستند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.