رئیس هیئت مدیره جامعه احیاگران طب ایرانی با تشریح یک سُرم فیزیولوژیکی طبیعی برای مقابله با گرمای تابستان، بهترین نوشابه‌های طبیعی را نیز معرفی کرد.

به گزارش نسیم سرخس به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا، محمد دریایی متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی عنوان کرد: مصرف نوشابه‌های رنگارنگ که ترکیبی از شکر و افزودنی‌های غیر طبیعی و شیمیایی است، موجب بسیاری از امراض می‌شوند.

وی بهترین نوشیدنی‌های طبیعی را به شرح ذیل معرفی کرد:

دوغ همراه با کاکوتی یا نعنا
شربت سکنجبین
شربت سرکه شیره
شربت آبلیمو با کمی عسل همراه با اندکی نمک (بهترین سُرم فیزیولوژیکی طبیعی برای مقابله با گرمای تابستان)

آب زرشک و آب میوه‌های طبیعی مانند آب هویج، آب سیب و آب پرتقال

دریای با اشاره به اینکه نوشابه‌های طبیعی و مغذی مورد ذکر برای سلامت بدن مفید هستند، خاطرنشان کرد: عرقیات گیاهی مانند عرق بیدمشک، عرق کاسنی، شاتره و دیگر عرقیات نیز از بهترین نوشابه‌های مقوی و مغذی به حساب می‌آیند.

انتهای پیام/م