به گزارش نسیم سرخس به نقل از ایسنا، هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات صبح پنج شنبه بازار سنگاپور ۱۲۰۴ دلار معامله شد. بهای معاملات این بازار روز سه شنبه به ۱۲۱۵ دلار صعود کرده بود که بالاترین قیمت از هفتم آوریل بود اما تا پایان روز گذشته ۰.۶ درصد کاهش یافت و به ۱۲۰۴ دلار رسید.
در بازار نیویورک هر اونس طلا برای تحویل در ژوئن ۰.۵ درصد کاهش یافت و به ۱۲۰۴ دلار رسید. شمش طلا با خلوص ۹۹.۹۹ درصد در بازار بورس طلای شانگهای ۰.۴ درصد کاهش یافت و به ۲۴۰.۴۶ یوان در هر گرم (۱۲۰۶ دلار در هر اونس) رسید.
مقامات کمیته بازار آزاد فدرال روز چهارشنبه در پایان نشست دو روزه خود اعلام کردند انتظار میرود اقتصاد آمریکا پس از کندی در سه ماهه اول، بهبود پیدا کند و احتمال افزایش نرخهای بهره در سال جاری را تقویت کردند.
در شرایطی که بسیاری از معامله گران انتظارات برای افزایش نرخهای بهره در ژوئن را کمتر کرده اند، بیانیه بانک مرکزی افزایش در سپتامبر را منتفی اعلام نکرد.
بانک مرکزی آمریکا از سال ۲۰۰۸ نرخهای بهره را برای پشتیبانی از رشد اقتصادی نزدیک صفر نگه داشته است.
نرخهای بهره بالاتر علاقه سرمایه گذاران را به داراییهای با سود بهتر مانند سهام افزایش میدهد و در عوض به جذابیت داراییهای بدون سود که هزینه نگهداری بالاتری پیدا میکنند، لطمه میزند.
طلا که در فوریه و مارس تحت تاثیر احتمال آماده شدن بانک مرکزی آمریکا برای نخستین افزایش نرخهای بهره از سال ۲۰۰۶، نزول کرده بود در آوریل ۱.۸ درصد رشد قیمت داشته است.
این فلز ارزشمند در روزهای گذشته پس از انتشار آمار اقتصادی ضعیف در آمریکا پشتیبانی شده بود و این افزایش کاهش تقاضای خرید در بازارهای آسیایی را بدنبال داشت.
بر اساس پیش بینی تحلیلگران GFMS، طلا ممکن است امسال به ۱۱۰۰ دلار در هر اونس کاهش پیدا کند که کمترین قیمت در پنج سال گذشته خواهد بود. بانک سیتی هم با اشاره به صعود ارزش دلار، برآوردش از قیمت طلا در سال ۲۰۱۵ را مورد بازبینی نزولی قرار داده و پیش بینی کرده است متوسط قیمت هر اونس این فلز به ۱۱۹۰ دلار میرسد در حالیکه برآورد قیمت اولیه این بانک ۱۲۲۰ دلار بود.
شاخص دلار بلومبرگ روز چهارشنبه ۰.۵ درصد کاهش یافت که ششمین کاهش روزانه متوالی بود و روز پنج شنبه تغییر چندانی نداشت.
ذخایر صندوقهای سرمایه گذاری طلا روز چهارشنبه برای دومین روز افزایش یافت و بر پایه آمار بلومبرگ، در آوریل مجموعا ۳.۱ تن افزایش داشته اند.
در بازار فلزات ارزشمند دیگر، هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۱ درصد کاهش، ۱۶.۵۳۶۹ دلار معامله شد. هر اونس پلاتین ۱۱۵۲ دلار و هر اونس پالادیم ۷۸۲ دلار معامله شد.
انتهای پیام/