1 – رزماری، باعث تقویت حافظه و همچنین روند بهتر سوخت و ساز شده و احتمال ابتلا به بیماری را کاهش می دهد.
2 – زردچوبه، ضد التهاب و پنجاه بار قوی تر از ویتامین سی در زمینه کاهش التهاب است، بر اساس پژوهش های پزشکی جدید، مانع از سرطان سینه می شود.
3 – میخک، دارای ماده ضد باکتری و ضد التهاب است که مانع از افزایش ورم شده و احتمال ابتلا به برخی از انواع سرطان را کاهش می دهد.
4 – آویشن کوهی، سرشار از ویتامین “کا” و آنتی اکسیدان است که بر اساس پژوهش های جدید روغن آن سهم بسزایی در معالجه آنفلوآنزا و التهاب ویروسی دارد.
5 – زیره، بهترین ادویه برای افراد مبتلا به کم خونی است چون یک قاشق از آن ۲۲ درصد نیاز روزانه انسان به آهن را تامین می کند.
انتهای پیام/