احتمال ورشکستگی عربستان در ۵ سال آینده
به گزارش نسیم سرخس به نقل از پایگاه خبری شبکه پرس تی وی، بنا بر اعلام صندوق بین المللی پول، در پی سقوط بهای نفت، داراییهای مالی عربستان سعودی، ممکن است در پنج سال آتی به پایان برسد.
صندوق بین المللی پول با اشاره به چالشهای پیشِ روی ریاض به دلیل سقوط بهای نفت، از کسری بودجه ۲۱.۶ درصدی بزرگترین اقتصاد خاورمیانه در سال ۲۰۱۵ و کسری ۱۹.۴ درصدی آن در سال ۲۰۱۶ خبر داد.
این ارقام بدان معنی است که عربستان برای مخارج خود لازم است راههایی برای درآمدزایی بیابد و هزینههای خود را به میزان قابل ملاحظهای کاهش دهد.
مسعود احمد، مدیر بخش خاورمیانه در صندوق بین المللی پول به خبرنگاران در دبی گفت: «سقوط بهای نفت باعث شده درآمدهای نفتی کشورهای صادر کننده نفت در منطقه به شدت کاهش یابد و تنها در سال جاری به رقم خیر کننده ۳۶۰ میلیارد دلار برسد.»
احمد افزود: «لازم است در زمینه کاهش مخارج تصمیم گیریهای دشواری صورت گیرد.»
وی در حالی به بیان این مطلب پرداخت که شواهد نشان میدهد وضعیت داخل عربستان ظرف چند ماه گذشته بدتر شده است.
سازمان پولی عربستان سعودی، ۷۰ میلیارد دلار سرمایه از بازارهای جهانی خارج کرده است. [بیشتر بخوانید]
ذخیرههای ارزی این کشور از زمان سقوط بهای نفت ۷۳ میلیارد دلار کاهش یافته و میزان ذخیره ارزی آن به ۶۵۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار رسیده است.
با وجود این، با در نظر گرفتن نسبت دو درصدی بدهی به تولید ناخالص داخلی، احتمال وام گرفتن ریاض برای تامین سرمایه جهت توسعه بسیار زیاد است.
این در حالیست که دولت عربستان سعودی برای تامین هزینه و بودجۀ کمپین نظامی خود در یمن، به فروش اوراق قرضه متوسل شده است.
انتهای پیام/
لینک کوتاه :
http://nasimesarakhs.ir/?p=11469
نیمه پنهان زندگی ولیعهد جدید عربستان
«غانم الدوسری»، معارض مشهور عربستانی در یکی از افشاگری های خود می نویسد که طی سفر محمد بن سلمان به جزایر مالدیو در سال ۲۰۱۵ میلادی وی برای یک شب خوشگذرانی خود ۸ میلیون دلار هزینه کرده است.
کشور عربستان را بهتر بشناسیم
تعجب نکرده اید چرا نمیدانید عربستان و پایتختش ریاض چه شکلی است و فیلمی از آن کشور ندیده اید؟؟ بله در عربستان عکاسی و فیلم برداری جرم است!
دعوای آمریکایی-انگلیسی، پشت پرده اختلاف عربستان با قطر/ سعودیها به دنبال قطع پیوند قطر با حماس هستند
کارشناس مسائل غرب آسیا با تأکید بر اینکه در پشت پرده اختلاف عربستان با قطر یک دعوای آمریکایی-انگلیسی بر سر ثروتهای منطقه وجود دارد، گفت: در این دعوا صف حق و باطلی وجود ندارد و در حقیقت باطل در برابر باطل قرار گرفته است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.