به گزارش نسیم سرخس به نقل از کوله بار ، سردار ابوالفضل مسجدی، مسئول روایت گری و زیارتگاههای کل سپاه گفت: آموزشهایی که راویان راهیاننور طی امسال دیده اند با رویکرد دانش آموزی و بر پایه چهار یادمان شلمچه، فتحالمبین، اروندکنار و هویزه در خوزستان بوده است همچنین منابعی که در اختیار این راویان قرار گرفته از جمله جزوات و کتابها همگی در همین راستا بوده است.
مسئول روایتگری و زیارتگاههای کل سپاه ادامه داد: برای سال آینده در نظر داریم تا محور آموزشهای روایتگری را بر پایه زیارتگاههای پر بازدید غرب و شمال غرب قرار بدهیم.
وی به برنامهریزیهای امسال برای برگزاری اردوهای دانش آموزی اشاره کرد و افزود: سعی کردهایم طی امسال از وصیت نامه و خاطرات ۳۶ هزار شهید و جانباز دانش آموز دوران دفاع مقدس برای انتقال مفاهیم آن به دانش آموزان استفاده کنیم و برای این منظور این اطلاعات در اختیار راویان کاروانها قرار گرفته تا به وسیله آنها برای دانش آموزان بازگو شود.
سردار مسجدی ادامه داد: موضوعی که از سال گذشته به آن ورود کردهایم موضوع اقتصاد مقاومتی و فرهنگ سازی آن در میان دانش آموزان به عنوان سفیران فرهنگی است چراکه فرهنگ دفاع مقدس خود نوعی اقتصاد مقاومتی است همچنین بازگویی فرهنگ درست مصرف کردن و اسراف نکردن رزمندههای هشت سال دفاع مقدس می تواند در پایهریزی این فرهنگ در میان دانشآموزان که هنوز شخصیت آنها به طور کامل شکل نگرفته تاثیر بسزایی داشته باشد.
مسئول روایت گری و زیارتگاه های کل سپاه افزود: زمانی که خاطرات رزمنده ها از زبان راویان آن هم در مکانی که این اتفاقات رخ داده برای دانش آموزان بازگو می شود مسلما تاثیر بیشتری می تواند بر روی این قشر تاثیرگذار جامعه داشته باشد.
وی به تاثیر اردوهای دانش آموزی بر روی اطرافیان آنها اشاره کرد و افزود: زمانی که دانش آموزان از این اردوهای باز میگردند تاثیر معنوی خوبی را بر روی هم کلاسیها و خانوادههای خود دارند و این موارد را به وضوح در دل نوشته های خود مطرح کرده اند.
سردار مسجدی در پایان گفت: طی امسال آموزش ۴۲۰۰ نفر راوی را در برنامه خود داشتیم که از این تعداد آموزش ۸۰ درصد آنها به اتمام رسیده است و امیدواریم ۲۰ درصد باقی مانده نیز تا شروع اردوهای راهیان نور دانش آموزی به اتمام برسد.
انتهای پیام/