یک متخصص تغذیه گفت: ژله برای التهاب و ورم مفاصل مفید است و می‌تواند نرمی مفاصل را افزایش دهد که همین امر از التهاب و ورم مفاصل جلوگیری می‌کند.

به گزارش نسیم سرخس؛ دکتر فرخ ملا حسینی، در گفت‌وگو با سینا توصیه کرد: سعی کنید ژله را در رژیم غذایی خود جای دهید.

وی افزود: ژله دارای آمینواسیدهای طبیعی است که برای پوست بسیار مفید بوده که باعث می‌شود از پیری زودرس نجات یابید.

این متخصص تغذیه تصریح کرد: در ژله ماده‌ای به نام ژلاتین وجود دارد که دارای پروتئین است و مصرف این ماده غذایی نقش موثری در استخوان‌سازی و رشد دارد به همین دلیل است که معمولاً توصیه می‌شود کودکان از ژله و پاستیل استفاده کنند البته باید مراقب باشید که جایگزین وعده‌های اصلی غذایشان نشود چون ارزش غذایی بالایی ندارد.

وی ادامه داد: خوردن ژله می‌تواند به کاهش وزن نیز کمک کند و سیستم ایمنی بدن را ارتقا می‌دهد.

ملاحسینی افزود: ژله منبع غنی اسید فولیک است که می تواند برای سلامت مو مفید باشد و از نازک شدن و ریزش آن جلوگیری کند و از همه مهمتر به کاهش کلسترول بد کمک می‌کند و از حمله قلبی جلوگیری می‌کند.

این متخصص تغذیه تصریح کرد: همچنین ژله برای التهاب و ورم مفاصل نیز مفید است و می‌تواند نرمی مفاصل را افزایش دهد که همین امر از التهاب و ورم مفاصل جلوگیری می‌کند.
انتهای پیام/