وی با اشاره به این که هماکنون این سه دسته از نحوه تعلیم و تربیت ناخرسندند، تصریح کرد: هر وزیری که در راس وزارت آموزش و پرورش قرار گرفت، باید بتواند سند چشمانداز ۲۰ ساله را در تصمیمات منطقهای اعمال کند.
نماینده مردم شهرستانهای ساوه و زرندیه در مجلس ادامه داد: نامه استیضاح وزیر آموزش و پرورش در مجلس شورای اسلامی امضاء شده و به زودی این مهم انجام خواهد شد.
میرگلو بیات با اشاره به تغییر در نظام آموزش و پرورش و بازگشت به نظام قدیم، بیان کرد: هرگونه تغییر و تحول در این نظام نیازمند کار کارشناسی است.
وی گفت: بیتوجهی به کیفیسازی آموزش و پرورش از مهمترین موانع پیش روی توسعه است که برای آن اقدام اساسی صورت نگرفته است.
نماینده مردم شهرستانهای ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی افزود: دشمنان نخستین جایی را که مورد هجمه قرار میدهند مرکز تعلیم و تربیت هر کشوری است.
میرگلو بیات با اشاره به فعالیت سازنده خیران مدرسهساز در ساوه اظهار کرد: نیکوکاران در سه سال گذشته ۱۹ مرکز آموزشی احداث کردند که تلاش آنان جای بسی قدردانی دارد.
وی بیان کرد: هماکنون ایران اسلامی با توجه به فشار تحریمها در وضعیت اقتصادی نامناسبی به سر میبرد و نمیتواند از معلمی که با یک دنیا عشق و هنر به تربیت و آموزش دانشآموزان میپردازد به نحو صحیح قدردانی کند.
نماینده مردم شهرستانهای ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: سطح رتبهبندی معلمان، قانون پرداخت نظام هماهنگ و پرداخت سنوات به بازنشستگان از مهمترین مشکلات فرا روی قشر معلم است.
میرگلو بیات با اشاره به تهاجم فرهنگی و تضعیف ارزشهای دینی و ملی خاطر نشان کرد: امروز فرزندان این آب و خاک به حفظ شعائر اسلامی و ملی در کنار آموزش نیازمند هستند.
وی در خصوص اقتدار تیم مذاکرهکننده نیز اظهار کرد: این اقتدار مدیون تلاش معلمانی است که با جانفشانی فرزندان دانشمندی را تربیت کردهاند.
نماینده مردم شهرستانهای ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی حمایت از تولید، اقتصاد مقاومتی، اصلاح سبک زندگی و ارتقای علمی را رمز عزت ایران اسلامی در منطقه و جهان دانست و بیان کرد: در چنین شرایط سخت اقتصادی باید با تکیه بر منابع داخلی و نیروی انسانی بتوان به این مهم دست یافت.
در این مراسم از ۴۳ معلم نمونه شهرستانی با اهدای لوح قدردانی شد.